dedeler, büyük teyzeler, anneanneler

Günlükte biraz geriden geliyorum, şöyle yaklaşık 2 hafta kadar, yine de fazla arayı açmış sayılmam. Bu fotoğraflar benim teyzemin ve eniştemin evlerine yaptığımız ziyaretten. Baştaki fotoğrafa bakıp rengarenk bir yazı beklediniz değil mi, yanıldınız, buyrun siyah beyaz fotoğraflar, o sadece ilgi çekmek içindi :)

Deniz yay burcu, bu da bunaltacak derecedeki insan sevgisini (!) açıklıyor bir miktar. Öyle sarmaş dolaş, öpmeli koklamalı ilişkilerin insanı bu arkadaş :) 0 mesafe.

Hal böyleyken, şeytan tüyü kaçınılmaz tabi, her görüştüğüm arkadaşım, yakınım ilk Deniz’i soruyor :) Sonra istediğini yaptırıyor tabi kolayca, valla iyi yöntem, uygulayın yapabiliyorsanız.

Fotoğrafları siyah beyaz yaptım çünkü benim artık kırmızı ve mavi birlikteliğine spiderman den dolayı pek bir tahammülüm kalmadı :) Hele ki şu alttaki fotoğrafı görseniz algı patlaması yaşardınız, Allah muhafaza.

Günlük hayatın o inanılmaz hızında atlıyoruz, unutuyoruz bu tür ziyaretleri, görüşmeleri, halbuki herkes mutlu oluyor sonucunda. Mutluluğun bu kadar zor elde edildiği, bu kadar uçucu olduğu bu zamanlarda böyle fırsatları daha çok kollamak lazım sanki…

sevgiyle kalın,

Leave a reply

Your email address will not be published.