Elif’in BabyShower’ı ♥

232A4964x

Aslında çok yeni babyshower organizasyonları ülkemizde, ama çok sevdik biz bu aktiviteyi. Güzel dileklerin anne adaylarıyla buluştuğu, özellikle hamileliğin bu son dönemecinde anneye moral veren, enerji depolamasını sağlayan, kendini özel hissettiren, neşeli bir kutlama. Sevdiklerinizle görüşmek, hasret gidermek için de bir bahane aslında. Aslında gayet de faydalı, annenin bebek doğduktan sonra bebek için gelecek olan hediyeleri öngöremeyip, aynı şeyleri önceden satın almasını da engelliyor. Misafirler bebeğin ihtiyaçları için katkılarını önceden yapmış oluyorlar, bu yanı da gayet sempatik.

Elif’in partisine gittiğimde misafirleri gelmeye başlamıştı, sohbet, muhabbet dolu bir ortamla karşılaştım. Yiyecekler, sunum ve hazırlıklar gerçekten eksiksizdi. Bu arada, hava çok güzeldi, gayet güneşli. Bahçe katındaki kutlama içeriden yavaş yavaş bahçeye taştı, çocuklar koşturdu, oynadı, büyükler bahçede sohbet etti.

232A4844x

232A5002x

Konsept Elif’in isteği ile sarı ördek olarak seçilmiş ve her detay o sapsarı ördeği çağrıştıracak şekilde düzenlenmişti. Peçeteler, bardaklar, o içinde minik ördekler yüzen limonata, ördekli cupcake ler, pasta, Can’ın ilk fotoğrafı üzerine yazılan dilekler, hediye olarak hazırlanmış farklı enerjili farklı taşlar, herşey ince detaylarıyla düşünülmüş. Organizasyonu yapan Yonca zaten sahip olduğu ince zevkle, titizliği ve özeni ile tanınır, arkadaşımdır :)

IMG_4119x

IMG_4098x

Bu arada Elif’in kısmetse yakında bir “Can”‘ı olacak ve tüm aile bireyleri, arkadaşları gerçekten de Can’ı heyecanla bekliyorlar. Bu heyecan ve sevinç o kadar güzel paylaşılmış ki herkesin yüzünden anlaşılabiliyor. Bu kadar olumlu duygularla dolu bir ortamda çekilen fotoğraflar her zaman çok güzel olur, hiç şaşmaz.

232A5067x

Can’ın annesi ve babası heyecanla bekliyorlar Can’ı, ve Can o kadar şanslı ki böylesi güzel bir aileye sahip olacağı için, inşallah sağlıkla gel aramıza…bekliyoruz…

232A4970x

not: Tüm hikayeye tanıklık etmek isterseniz, Elif’in babyshower videosu şurada.

Sevgiyle,

Leave a reply

Your email address will not be published.