Bilge & Çağrı Evlilik Yıldönümü Çekimi (28.04.2013)

Kızkardeşim diye demiyorum, dünya tatlısı kişidir Bilge, görseniz bayılırsınız espirili mizacına, neşeli haline ve buna tezat olgunluğuna, disiplinine. Konu o olunca, onu yansıtmak olunca fotoğraflara, çok da keyifli bir çekim olacağı belliydi. Evlilikte 2.yıllarını doldurdular Çağrı ile (burada kocaman bir maşallah diyoruz) ve bu yıldönümünü ölümsüzleştirmek için ben de oradaydım :)

Bilge fotoğrafları bir dış mekan yerine kendi evinde çekelim istedi. Özenle, tamamen kendi zevkleri ile dekore ettikleri, her bir parçasının anlamı olan aksesuarlarının da yer bulduğu sıcacık evleri mekanımız oldu yani. Benim canıma minnet, aynı yerlerde fotoğraf çekmek istemeyen sürekli doğallığın peşindeki ben, mutfaktır, koridordur, kütüphanedir, yataktır, salondur, kendimden geçtim :)

IMG_5557k

IMG_5648k

IMG_5849k

IMG_5903xk

Özellikle kütüphaneler fotoğraf çekmek için favorim, özellikle de süs olsun diye yapılmamış yaşayan kütüphaneler ise bayılıyorum o mekanda vakit geçirmeye. Fotoğrafa dönersek, kapalı mekan çekimleri için hızlı bir lens tercih ettim tabi, Nisan ayı çok ışıl ışıl olmuyor iç mekanlar, açıyoruz perdeleri de sonuna kadar. Akıllarında olan, istedikleri pozları çekelim diye başladık işe, sonra doğaçlama devam ettik, ve bana sorarsanız doğal gelişen, anı yakalayan fotoğraflar çok çok daha güzel oldu. Bilge’nin tercihi fotoğrafların biraz nostaljik biraz vintage görünmesiydi, bazı fotoğraflarda böyle dokunuşlar yaptık biz de, PS müdahalesi yok zannedilmesin :)

IMG_5952k

Bu çekimin üzerinden 4 ay geçti, şu anda Bilge ve Çağrı buradan taşındılar, yepyeni planları var, diyorum ki iyiki de evlenip ilk yuva kurdukları evlerinde çekmişiz fotoğraflarını, ölümsüzleştirmişiz o mekanı ve iki güzel insanı.

IMG_6093sbx

not: Bilge ve Çağrı’nın fotoğrafları şurada biryerlerde, buyrun :)