Gözde & Emre Düğün (06.04.2013)

Yine bir düğün telaşı, bir heyecan, koşturma, ve o kadar mutluluk verici ki bu heyecana en yakından tanıklık ediyor olmak. Önce kuaför ve makyaj için kuaför salonunda buluştuk. Hazırlıklar başladı, gelin hanım gayet rahat ve cool, damat biraz heyecanlıca. Aslında normalde tersi biraz daha yaygındır sanki ;)

Herşeyin pürüzsüzce akıp gittiği bir 3-4 saatten sonra, hazırlıkları tamamlanmış olan güzeller güzeli Gözde ile fotoğraf çekiminin yapılacağı parka geldik. Düğünün yapıldığı mekanın fotoğrafçısının önerdiği bir parka, Nazım Hikmet Ran Parkı’na geldik. Park Dikmende, hemen Dikmen caddesinin üzerinde (adres şöyle) bir tepenin yamacına yapılmış. Yıllardır geçmişim buradan, hiç dikkat etmemişim nedense. Hoş görünüyor girişinde, gayet yeşillikler içinde, taş merdivenler, herşey çok güzel. Ama ilginci taş merdivenlerden yukarıya çıkınca en tepede eski, terkedilmiş bir restoran var. Hakkaten terkedilmiş, bomboş, camları kırık, bazı ahşap doğramalar yanmış, hikayesini bilmiyorum neden terkedildi, ne oldu ama gerçekten merak ettim…Bu yıkık harabe görüntüye bayılıyorum, tek kelimeyle bayılıyorum, içimdeki belgesel fotoğrafçı çıkmak istiyor sürekli, ben oturtuyorum yerine  bir düğün arefesinde olduğumuzu hatırlatıyorum sürekli kendisine.

Keyifli geçen fotoğraf çekiminden sonra, malum daralan zamandan dolayı düğünün yapılacağı mekana ulaşma gerekliliğinden hızlıca toparlandık. Gelin ve Damat odasına yerleşti, ve düğün saatini beklemeye başladık beraber, onları düğün öncesinde görmek isteyen arkadaşlar, akrabalar ve sevdikleri biraz olsun heyecanı toparlamayı sağladı tabi. Sonrasııııı harika bir düğün, sevgi, mutluluk ve bir yastığı ömür boyu paylaşma temennileri !

O zaman bir temenni de benden gelsin: Allah bir yastıkta kocatsın, hep mutluluk, huzur, sevgi ve saygı olsun !

Düğüne ait fotoğraflardan oluşan bir slaytshow da şurada tıklayalım :)