Görkay & Yasemin & Gökay Aile Çekimi

Aslında çok oldu bu fotoğraf çekimini biz yapalı, neler neler, ne bebekler doğdu, ne düğünler yapıldı, koşturduk bolca, kalan vakitlerimde de editlerimi yaptım gecelere kadar. Günlüğü yazmak hep aklımda ama sıra getiremedim bir türlü. Şimdi sanki zamanı.

kolaj3

Yaz başıydı, Yasemin Hanım beni arayıp, sapsarı bukleleri olan 2 yaşındaki oğlunun fotoğraflarını çektirmek istediğini söylediğinde. Ama Ankara havalarının dengesizliğinden, araya tatiller girmesinden, işlerimizi denk getirememekten 3-4 hafta kadar erteledik, sonra ilk fırsatını bulduğumuzda yaptık. İyi ki de bu zamana kalmış, o kadar güzel bir gündü ki çekim günü, hem de saati. Akşam saatleri, sıcacık ışık, nefis.

232A9423

232A9140

Sonuç olarak fotoğrafları çok güzel oldu, tam da hayalini kurduğum gibi oldu. Bu her zaman, bu kadar da hayal ettiğiniz gibi olamayabiliyor, niye farkediyor derseniz, benim fikrim, bir duygu paylaşımı, olumlu yaklaşım meselesi. Elektrik alma meselesi :) Siz tüm enerjinizi, tecrübenizi, bilginizi, sevginizi koyuyorsunuz ortaya, karşınızdaki aileler güvenini, anlayışını ve rahatlığını. Güzel oluyor.

IMG_8453

IMG_8368

Çekimleri ODTÜ’de ve Beytepe Yeşil Vadi’de yaptık, biz şanslıydık ama kötü haber artık fotoğraf çekimleri yazılı izne tabi, aklınızda bulunsun, öncesinde iletişime geçmek gerekiyor. Bu arada Görkay’ın hayranı olduk hepimiz, kızlar bir Görkay geliyor demek istiyorum (Brad Pitt kim??), başka bir şey demiyorum :)

IMG_8084

IMG_8408

Buraya genelde galeriye eklemediğim fotoğrafları koymaya çalışıyorum ama çekimden daha fazla fotoğraf görmek istiyorum derseniz şurada müziklendirilmiş hali var izleyebilirsiniz.

Şu editlere de bayılıyorum, hiç bir yere koymamıştım, buradan paylaşayım :)

232A9642vintage

IMG_8337_old

232A9789_2

Nice mutlu, neşeli, sevdikleriyle beraber yaşları olsun Görkay’ın…

IMG_8508

Sevgiyle,

Leave a reply

Your email address will not be published.