Ebru & Ertan Düğün (10 Şubat 2013 pazar)

Bu yazı kamera arkası yazısı olsun istedim, o sebeple de koyduğum fotoğraflar da galeridekilerden farklı, dikkat karıştırmayalım :)

Kısa kısa 3 telefon görüşmesi yaptık Ebruyla düğün nerde olacak, saat kaçta başlayacak, ne zaman bitecek, kısacası düğün gününün programı nasıl olacak sorularını netleştirmek için. Düğün günü sabahtan damladım evlerine, hatta anneciğinin hazırladığı süper kahvaltıdan da nasibimi almadım desem yalan olur :) Düğün saat 14:00 de, tüm işleri halledip yetişilmesi gereken saat 14:00 yani, serde mühendislik var ya hesap kitap hızlı, biliyorum ki koşturacağız o saate kadar. Ve açık mekan çekimi için kesinlikle vaktimiz kalmayacak. Kahvaltıydı, çaydı falan derken vakitlice :) çıkıyoruz evden, hop kuaföre. Açıkçası çekim için temel mekanımız burası, çünkü başka bir yere gidecek fırsat yok, Allahtan kuaför salonu harika, geniş camlarından ışığı bol bol alıyor ve dekorasyonu da gayet sevimli ve düzgün.

IMG_1434kk

Kuaförde hazırlıklar başlıyor, ekip gayet tecrübeli ve organize, neredeyse hiçbir sorun yaşamıyoruz, herşey tıkır tıkır. Gelin ve damattan bahsetmedim, onlar için diyecek birşey yok, hiçbir stres hissetmedim, hatta çokça eğlendim diyebilirim, Ebru inanılmaz eğlenceli ve komik. Hatta o kadar eğlenceli ki sürekli mimik yapma Ebru, düz dur Ebru gibi şeyler söylemek zorunda kaldım :) Ebru ile ilgili hazırlıklar sürerken, kuaförün bir başka köşesinde de Ertan var tabi hazırlıkları süren :)

IMG_1518kk

kolaj1

Görüldüğü gibi hazırlıkların kuaför bölümü hiç de stresli falan değil, gayet dinlendirici ve uyku getiriciydi hatta :) Sonrası koşturmaca tahmin edildiği gibi, başka fırsat olmayacak nikaha yetişeceğiz diye hızlı hızlı fotoğraf çekmece, aralarda istemsiz kopmalar, seviyorum bu içten gülüşleri :)

Allah onları bir yastıkta kocatsın, hep böyle gülsün yüzleri…

IMG_1858kkIMG_1876kk

Dipten gelen notlar:
Şimdi tamamen sübjektif seçimimi açıklıyorum, işte benim de en bir beğendiğim foto şudur:
IMG_1811xxkk

koymadan geçemeyeceğim fotoğraf da şudur, ehehehuue o kadar olsun :)

IMG_1514sbkk

Unutmadan, çektiğimiz fotoların bazılarından oluşan slaytshow umuz var
vimeo’da BUYRUUUN ;)