Alya & Esra & Onur (27.01.2013)

Pazar günü yakın bir arkadaşımın hem bebeğini seveyim hem de fotoğraflarını çekeyim diye niyetlenerekten Esra ve Onur un evine gittim. Evlerimiz çok yakın, problemsiz bir gidiş oldu ama yolda da düşünüyorum, Alya daha 3 aylık, çok minnoş, kapalı ortamda evdeyiz, hava da hafif yağmurlu ve karanlığımsı, Alya acaba uyanık mıdır, keyfi iyi midir, fotoğraflarını nasıl çeksem ne yapsam soruları uçuşuyor aklımda. Neyse yağmurlu hava iyidir, çok severim, yanımdaki lensim de gayet hızlı, hem aile dünya güzeli, kötü çıkmalarına imkan yok di mi falan derken geldim bile :)

Güzel bir karşılamayla eve girer girmez sorular dağıldı, üşüştük Alya nın başına, uyuyordu uyandırdık tabi :) İyiki de uyandı, annesi karnını doyurdu, sonra öptük kokladık. Esra hem çok bakımlı ve güzel, hem de çok becerikli bir insan, e tahmin edersiniz Alya nın kıyafetlerini, hepsi birbirinden güzel ve özenli. Seçtik bir tane giydirdik şöyle şöyle:

IMG_1074

IMG_1071

Sonra çektik fotoğraflarını poz poz (şurada), maşallah diyeyim gıkını çıkarmadı ben klik klik etrafında kapkara makine ile dönerken, diyebilirim ki tam 2 saat tahammül etti bana :)

IMG_1055

Hatta arada Esra nın yaptığı güzel kekleri börekleri yiyip çay keyfi yapma fırsatını bile buldum. Tabi kendisinin doğalı henüz 3 ay geçmiş bir model olduğu gerçeği ile yüzleştik sonrasında, uykusu geldi, yoruldu, mızmızlanmalar başladı :) Hahhha (kötü adam gülüşü) ben çekeceğimi çektim tabi bu arada, derdini tabi ki annesi ve babası çekecek. Alya, Esra ve Onur la harika bir pazar öğleden sonrası oldu benim için, bonusu da Alya nın bolcana dağıttığı gülücükleri…

IMG_1131