Ceyda’nın hamilelik fotoğraf çekimi

Bana sorarsanız hamilelik fotoğrafları çekmek kolay bir iş değil, süreç çok doğal olmasına rağmen çekimin yapılacağı gün ister istemez bir ne giysem, nasıl poz versem paniği yaşanabiliyor. Bebek ya da çocuk çekimi yaparken her an süprizler olabiliyor ve genelde kural koyamıyorsunuz. O minnoşların anlık süprizlerine ve farklı farklı hallerine göre şekilleniyor kareler. Yani otomatik olarak doğal oluyorlar :) bunun için hiçbir çaba sarfetmeniz gerekmiyor, ki bu da benim en çok zevk aldığım, gerçekten bu işi yaparken tatmin olduğum şeylerden biri.

Şimdi hamile fotoğraflarında bu daha zor, ister istemez poz veriyor gibi görünen fotoğraflar çıkabiliyor ortaya, gerçekten her haliyle doğal bir anne adayında bile. Anneyi doğal haliyle yakalayabildiğinizde ise dünyanın en sıcak kareleri oluyor bunlar. Ceyda ile çekimi kendi evinde yaptık, güzel bir öğleden sonra, ışığın sıcacık olduğu saatlerde. Çok aydınlık bir evi var, bahçe katını tercih ettik, bu da iç mekan çekimini çok kolaylaştırdı.

hamilelik fotoğrafları ankara çekim etkisi burçay erçetin

hamilelik fotoğrafları ankara çekim etkisi burçay erçetin

Eğer anne ne istediğini, ne istemediğini biliyorsa, önceden konu ile ilgili detayları düşünmüşse, ve bu da fotoğrafçı ile paylaşılmışsa, çekim kolaylaşıyor tabi ki bizim durumumuzda olduğu gibi.

hamile fotoğrafları ankara çekim etkisi burçay erçetin

Evdeki çiçekler, detaylar çok şirin, o hazırlanırken bunlar da benim modellerim oldular :)

232A9943k

IMG_1556k

IMG_1501k

Kısmetse inşallah bir kızı olacak Ceyda’nın, biliyorum dünya tatlısı, sevgi dolu bir anne olacak…ve ben heyecanla, sabırsızlıkla bekliyorum onunla ilk karşılaşacağım anı.

hamile hamilelik fotoğrafları ankara çekim etkisi burçay erçetin

dipten gelen not: görmek isterseniz, çekimin fotoğrafları burada, herkese mutlu, umutlu, keyifli günler dileğiyle,

Leave a reply

Your email address will not be published.